Kampen

Musical: Er was eens ...

Thema

Elke sprookjesprins jaagt zijn eigen sprookjesprinses na en elke wolf is op zoek naar zijn Roodkapje. Maar wat zou er gebeuren als de sprookjeswereld door elkaar geschud werd en alle sprookjesfiguren in hetzelfde verhaal terecht zouden komen? Zou de prins dan nog de juiste prinses wakker kussen? En moet de wolf nu achter Roodkapje of achter de drie biggetjes jagen? Maar vooral … wie heeft er baat bij dat de sprookjeswereld op zijn kop werd gezet?

€ 155
Inschrijven niet meer mogelijk

Wanneer:

Zomer 8 (22/08/2022 tot 26/08/2022)

Leeftijd:

7-9 jaar

Locatie:

Stap (stedelijke academie voor podiumkunsten), Meenseheirweg 20, 8800 Roeselare, België
Met de wagen

Kom je met de wagen dan kan je best via de Hippoliet Spilleboutdreef komen en niet uit de omgekeerde richting. Er is een ZOEN-EN-VROEM-ZONE waar de kinderen op een veilige manier kunnen uitstappen, meteen op het voetpad bij de ingang van de academie. Opgelet: parkeren op deze zone is verboden!

Parkeren kan gemakkelijk op de Spillebadparking. Deze heeft een grote capaciteit en een vlotte toegang tot de uitvalswegen. Je kan er 4 uur parkeren met je parkeerschijf.

Openbaar vervoer

Binnen een straal van 500m heb je verschillende bushaltes: 5, 6 (naar Roeselare station), 54, 55, 74 (naar Brugge station) en 94. 

Er was eens ...