Kampen

Musical: Drakenvangers

Thema

Drakenalarm! Er werd een draak gespot, vlakbij het dorp. Iedereen is in paniek want iedereen weet dat draken alleen maar langskomen om te roven en te vernietigen. De dorpelingen zijn bang. Maar Rik niet. Rik durft het aan om de draak op te zoeken. Wanneer hij Bolder ontmoet, ontdekt hij dat Bolder een hele lieve draak is. Bolder is eenzaam en op zoek naar vrienden maar de mensen lopen altijd van hem weg. Rik sluit vriendschap met Bolder en wil hem graag mee naar huis nemen. Er is alleen één probleem … de dorpelingen hebben het op Bolder gemunt.

€ 169

Schrijf je in op de wachtlijst

Het kamp is momenteel volzet. Schrijf je in op de wachtlijst zodat we je op de hoogte kunnen houden bij eventuele vrije plaatsen.

Schrijf je in op de wachtlijst

Wanneer:

Pasen 2 '23 (10/04/2023 tot 14/04/2023)

Leeftijd:

10-14 jaar

Locatie:

Basisschool De Beuk, Aalter, Stationsstraat 128, 9880 Aalter, België
Met de wagen

Het kamp is vlot te breiken via de ingang: Warandestraat. De parkeermogelijkheden hiervoor zijn de parking Gemeentehuis en de Spoorweglaan of aan het station. Deze liggen allemaal op 10 minuten wandelen.

Openbaar vervoer

Optimale bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De school ligt op 500 met van het station Aalter en er is ook een bushalte dichtbij de schoolpoort.

Drakenvangers