Kortingen

Ga goedkoper op MiLa Kamp!

We hebben een heleboel acties en promoties waar je voordelig mee op kamp kan gaan. Hieronder vind je een overzicht van alle kortingen en acties waar je van kan genieten! *Let wel, kortingen zijn niet cumuleerbaar en werken ook niet met terugwerkende kracht. 

Vroegboekkorting

Boek je een kamp voor 31 december, dan heb je recht op een korting van €10 per kamp. Het is dus zeker voordelig om er zo vroeg mogelijk bij te zijn!

Mutualiteit

Bij sommige ziekenfondsen kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen. Hiervoor heb je een bewijs van deelname nodig om (samen met een klever) binnen te brengen bij je mutualiteit. Dit bewijs van deelname kan je downloaden in je account via: https://www.milakampen.be/login/ na afloop van het kamp. 

  • Partena ziekenfonds: € 5/kampdag per kind, max. €100/jaar per kind
  • Bond Moyson: afhankelijk per regio
  • Christelijke Mutualiteit: € 5 per kampdag, max. €100/jaar
  • Liberale Mutualiteit: tot € 24/jaar
  • Neutraal ziekenfonds Vlaanderen: tot € 120/jaar
  • OZ: €5 per kampdag/kind, max 20 dagen/jaar
  • Vlaams- Neutraal ziekenfonds: € 5 per kampdag, max. € 100/jaar

Fiscaal attest

Krijg via je belastingen een deel van je inschrijvingsgeld terug.  Na afloop van het kamp kan je via je account op onze site ( https://www.milakampen.be/login/ )  een fiscaal attest downloaden voor je belastingaangifte. Je trekt hiermee tot € 13,70 per dag, of € 68,5 per week mee terug! 

 

Korting vanaf 2 kampen per kind

Schrijf je één kind in voor 2 (of meer) kampen in hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kamp een korting van €10.

Deze korting wordt enkel verrekend wanneer de inschrijvingen met hetzelfde account worden gemaakt. 

Korting vanaf 2 kinderen per gezin

Schrijf je 2 (of meer) kinderen uit hetzelfde gezin in voor hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kind een korting van €10.

 

Cadeaubon

Schenk of ontvang een cadeaubon voor één van onze kampen. Na de bestelling ontvang je een mailtje met een code die je kan gebruiken bij het boeken van een kamp. Je kan zelf een bedrag kiezen, maar ook een leuk, toepasselijk design van de cadeaubon!