Kortingen

Voordelig op MiLa Kamp!

Wist je dat MiLa Kampen een heleboel acties en promoties heeft waarmee jij voordelig op kamp kan gaan? Ontdek hier alle kortingen* waar ook jij van kan genieten!

*Actiekortingen zijn niet cumuleerbaar en werken niet met terugwerkende kracht. 

Vroegboekkorting

Boek je een kamp vóór 31 december, dan heb je recht op een korting van €10 per kamp. Het is dus zeker voordelig om er zo vroeg mogelijk bij te zijn!

Korting vanaf 2 kampen per kind

Schrijf je één kind in voor twee (of meer) kampen in hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kamp een korting van €10.

Opgelet: om aanspraak te maken op deze korting, dien je je kind met hetzelfde account in te schrijven.

Korting vanaf 2 kinderen per gezin

Schrijf je twee (of meer) kinderen uit hetzelfde gezin in voor hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kind een korting van €10.

Opgelet: om aanspraak te maken op deze korting, dien je je kind met hetzelfde account in te schrijven.

Mutualiteit

Bij sommige ziekenfondsen kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen. Hiervoor heb je een bewijs van deelname nodig om binnen te brengen bij je mutualiteit. Dit bewijs van deelname kan je - na afloop van het kamp - downloaden in je account.

  • Helan (het nieuwe OZ en Partena Ziekenfonds): € 5/kampdag per kind, max. €100/jaar per kind
  • Bond Moyson: afhankelijk per regio
  • Christelijke Mutualiteit: € 5 per kampdag, max. €100/jaar
  • Liberale Mutualiteit: tot € 24/jaar
  • Neutraal ziekenfonds Vlaanderen: tot € 120/jaar
  • Vlaams- Neutraal ziekenfonds: € 5 per kampdag, max. € 100/jaar

Fiscaal attest

Ook via je belastingen kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugkrijgen. Na afloop van het kamp kan je via je account een fiscaal attest downloaden voor je belastingaangifte. Je trekt hiermee tot € 13,70 per dag, of € 68,5 per week mee terug!

Cadeaubon

Schenk of ontvang een cadeaubon voor één van onze kampen. Na de bestelling ontvang je een mailtje met een code die je kan gebruiken bij het boeken van een kamp. Je kan zelf een bedrag kiezen én een leuk, toepasselijk design van de cadeaubon zelf!

Bedrijven

De kinderen van je medewerkers voordelig op kamp? Ook dat kan! Neem vrijblijvend contact op met MiLa Kampen voor meer info: kamp@milakampen.be