Kortingen

Ga goedkoper op kamp met MiLa!

We hebben een heleboel acties waar je voordelig mee op kamp kan gaan. Hieronder vind je een overzicht van alle kortingen en acties waar je van kan genieten!

Vroegboekkorting

Boek je een kamp voor 5 januari, dan heb je recht op een korting van €15 voor dit kamp. Het is dus zeker voordelig om er zo vroeg mogelijk bij te zijn!

Korting vanaf 2 kinderen per gezin

Schrijf je 2 (of meer) kinderen (van hetzelfde gezin) in voor hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kind een korting van €10.

Korting vanaf 2 kampen per kind

Schrijf je één kind in voor 2 (of meer) kampen in hetzelfde kampjaar? Dan krijg je vanaf het tweede kamp een korting van €15.

Cadeaubon

Schenk of ontvang een cadeaubon voor één van onze kampen. Na de bestelling ontvang je een mailtje met een code die je kan gebruiken bij het boeken van een kamp. Je kan zelf een bedrag kiezen, maar ook een leuk, toepasselijk design van de cadeaubon!

Fiscaal attest

Trek een deel van je inschrijvingsgeld af van je belastingen! Na het kamp ontvang je automatisch een mailtje met dit fiscaal attest. Verder kan je met je account inloggen om op de administratiepagina ook een overzicht van al je inschrijvingen/fiscale attesten te zien.

Mutualiteit

Bij sommige ziekenfondsen kan je een deel van je inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen. Hiervoor heb je een bewijs van deelname nodig om (samen met een klever) binnen te brengen bij je mutualiteit. Dit bewijs van deelname wordt automatisch verstuurd na afloop van het kamp, je kan het ook altijd terugvinden als je ingelogd bent op de website.