Wanneer starten de inschrijvingen?

Noteer met stip ‘1 december’ in je agenda, want dan gaan onze inschrijvingen voor de Paas- en zomerkampen van start!

Wees er snel bij, zo ben je niet alleen zeker van een plekje… In december geniet je ook van een vroegboekkorting, dubbel zoveel plezier dus!

 

Licht uit, spots aan. Onze kampen eindigen met een spectaculair toonmoment voor vrienden en familie! Wil je meegenieten van het spetterende resultaat van een week keihard oefenen? Wees dan zeker op tijd, want op bepaalde locaties zijn wij verplicht de deuren te sluiten bij aanvang van de show. Het toonmoment vindt plaats op vrijdag om 16u30

 

Sport & spelactiviteiten worden in grotere groepen gehouden, tijdens de lessen wordt er opgesplitst in kleinere groepjes, afhankelijk van het totale aantal inschrijvingen.

Alle informatie over mogelijke kortingen kan je terugvinden op onze kortingen-pagina: www.milakampen.be/kortingen.

Elke kampdag begint om 9.00u en eindigt om 16.00u. We beginnen de dag met een te gekke groepsopwarming. Met de hele kampgroep doen we de leukste oefeningen waardoor de kids helemaal zin krijgen om er eens goed in te vliegen. Daarna worden de kinderen in groepjes verdeeld waarin ze met een doorschuifsysteem van de ene vakdocent naar de andere gaan. Naarmate de week vordert zal bekeken worden waar er nog werk is en waarop de groepen zich nog meer moeten focussen.

Dorst van al het zingen, dansen & acteren? Breng je drinkbus mee, dan kan je lekker veel water drinken van MiLa!

Je krijgt van ons een lekker 4-uurtje, maar je mag altijd een extra stuk fruit of koek meebrengen!

Tijdens de middagpauze eten we ons eigen lunchpakket op, breng dit dus zeker mee!

Draag losse gemakkelijke kledij, waarin je kan bewegen.

Laat je dure spullen thuis! Compagnie MiLa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal ervan.

Onze kosteloze voor- en naopvang is er om het u als ouder wat comfortabeler te maken en u meer marge te geven indien u moet gaan werken of activiteiten heeft gepland. Op deze manier hopen we dat zowel u als uw zoon/dochter zorgeloos aan elke werk- of kampdag kan beginnen. Er is opvang voorzien vanaf 8u tot 18u30*.
*Per kind dat wordt opgehaald na 18u30 zal er een toeslag van €5 per begonnen kwartier worden aangerekend. Dit moet cash worden voldaan aan de animator ter plaatse

De kosteloze opvanguren in de zomervakantie zijn:

 

Op MiLa-kamp ontmoet je gegarandeerd een heleboel nieuwe vrienden en vriendinnen! Wil je toch graag met iemand specifiek in de groep zitten? Laat het ons dan weten door de naam van jouw vriend/vriendin door te geven via jouw account. Vergeet het ook zeker op de eerste kampdag niet te melden aan onze formidastische animatoren en docenten!

Dorst van al het zingen, dansen & acteren? Breng je drinkbus mee, dan kan je lekker veel water drinken van MiLa!

Je krijgt van ons een lekker 4-uurtje, maar je mag altijd een extra stuk fruit of koek meebrengen!

Tijdens de middagpauze eten we ons eigen lunchpakket op, breng dit dus zeker mee!

Draag losse gemakkelijke kledij, waarin je kan bewegen.

Laat je dure spullen thuis! Compagnie MiLa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal ervan

We organiseren verschillende handwasmomenten. Om dit coronaproof te laten verlopen, vragen we om een eigen handdoekje (met naam) te voorzien.

We voorzien zoveel mogelijk activiteiten in openlucht. Vergeet dus zeker geen trui en/of regenjas bij minder goed weer.

Neemt je kind deel aan een musicalkamp bij de maxi’s (10 – 14 jaar)? Voorzie dan ook een (herbruikbaar) mondmasker.

 

Omdat elk kamp weer wat anders is, kiezen we ervoor om elke week in een ander kleedje te stoppen. Rond fantasierijke thema’s gaan we de hele week aan de slag.

Om elk kamp vanaf dag een goed in te zetten, vragen we elk kind om op de eerste kampdag verkleed aan te komen. Waar denk jij aan bij jouw kampthema? Kies jouw favoriete personage en verras ons en je mede artiesten met jouw fantastische outfit! *Opgelet mama’s en papa’s! Je hoeft hier helemaal geen nieuwe outfit voor aan te kopen!