Voorstelling

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in een klein dorpje aan de rand van het bos waar een mooie jongedame ("Assepoester"), een zorgeloze jongen ("Sjaak en de Bonenstaak"), een hongerig meisje ("Roodkapje") en een bakker en zijn vrouw wonen. De bakker en zijn vrouw hebben een grote kinderwens die niet kan uitkomen door de vloek van een boze heks. Volgens de Heks zal de vloek pas opgeheven worden als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, het vlasblonde haar, de bloedrode mantel en een glazen muiltje. Maar in het woud ontdekken zij Sjaak (van de bonenstaak), Rapunzel, Roodkapje en Assepoester die hun eigen wensen proberen te vervullen. Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze: in hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

Cast

Onze musicalleerlingen, 8 tot 14 jaar oud,  repeteren sinds 15/09/2018 aan deze voorstelling. Wij stellen ze met trots aan u voor!

Fleur, Billie, Luna, Lena-Mare, Judith, Lena, Zita, Lore, Margot, Manon, Mika, Mauro, Lou, Yanne, Eneas, Charlie &  Billie

Regisseur

Myrthe Van Steenlandt

Myrthe speelde haar eerste rol toen ze... 2 jaar was! Kindje Jezus in een Kerstverhaal. Nadien volgden haar eerste dans,muziek en theaterlessen. 10 jaar lang was Myrthe een actief lid van het Studio 100 koor, waar ze samen met o.a. Samson&Gert, K3, Ghostrockers, Mega Mindy, ... de pannen van het dak speelde. Myrthe heeft als actrice ook meegewerkt aan diverse producties bij Bohemian Productions, Jeugdtheater Ondersteboven en MuZart. Vorig jaar volgde ze lessen op het Koninklijk Conservatorium Brussel en wij zijn dolenthousiast dat zij dit jaar haar debuut maakt als regisseur bij Compagnie MiLa VZW.

Coach

Romy Cleophas

Romy zingt en danst al van kleins af aan, en volgde na haar middelbaar onderwijs een 7e jaar Musical in Antwerpen aan de!Kunsthumaniora. Sinds september 2017 volgt ze een musicalopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Romy volgde al heel wat musicalstages en masterclasses maar speelt ook zelf mee in verschillende musicalproducties van o.a. KoteKoer vzw, MILO vzw en We Want More! vzw. Onlangs was Romy onder andere te zien als Penny in Hairspray en Fiona in Shrek.
Romy werkt als freelance performer bij o.a Pukkelpop en The Pop-Up Singers. Daarnaast is ze een vaste waarde bij het docententeam van Compagnie MiLa VZW. Voor de productie van Into the Woods JR gaat Romy aan de slag als repetitie-docent en slaat ze, samen met Myrthe, op regelmatige basis de handen in elkaar.

Productieleider

Fons Vanheertum

Fons heeft reeds 4 jaar ervaring als productieleider bij diverse theatergezelschappen in Vlaanderen en staat te popelen om onze jonge artiesten in de juiste spotlights te plaatsen en het juiste decor te ontwerpen! Licht en geluid heeft voor Fons geen geheimen!
In 2015 richtte hij Showkoor Enchanté op in Gent. Wij zijn dan ook erg enthousiast met zijn debuut bij Compagnie MiLa VZW!
In het dagelijkse leven is Fons piloot en houdt hij van een lekker pakje frietjes als hij in België voeten aan de grond zet!

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers is het realiseren van deze productie niet mogelijk. Wij willen iedereen alvast bedanken voor de inzet tot nog toe. Wij werken samen met vrijwilligers; van haar en make-up, fotograaf, barverantwoordelijke tot décorbouwers! Wil jij zelf ook graag de handen uit de mouwen steken? Laat het ons weten en mail naar musical@milakampen.be

Wanneer?

Vrijdag 29/03/2019 om 19.30u. Deuren om 18.00u
Zaterdag 30/03/2019 om 14.30u. Deuren om 13.00u
Zaterdag 30/03/2019 om 19.30u. Deuren om 18.00u

Tickets?

Volwassene: €12
<12 jaar: €8

Boek je tickets voor 29/03/2018: 
Tickets boeken