Blog

De Paaskampen komen er aan! We kregen vandaag bezoek van de Paashaas en hij bracht een Instagram-account voor MiLa mee! Volg ons op instagram.com/MiLakampen en tag je foto's met @MiLakampen of gebruik de #MiLakampen. Delen maar!

#MiLakampen #kids #instakids #vakantie #vakantiekampen #komjijook #MiLa #kunsteducatie ... Zie meerZie minder

De Paaskampen komen er aan! We kregen vandaag bezoek van de Paashaas en hij bracht een Instagram-account voor MiLa mee! Volg ons op instagram.com/MiLakampen en tag je fotos met @MiLakampen of gebruik de #MiLakampen. Delen maar! 

#MiLakampen #kids #instakids #vakantie #vakantiekampen #komjijook #MiLa #kunsteducatie

MiLa verstuurde vandaag de fiscale attesten voor de kampen tijdens de zomer- en herfstvakantie van 2017 door!

Let op!
Deze kan ook door uw SPAM-filter tegengehouden zijn en dus niet in uw inbox terechtgekomen zijn! ... Zie meerZie minder

Niks ontvangen ook niet in de spam

3 weken geleden

4 reacties

Avatar

Wij hebben ze goed ontvangen 👍😊

3 weken geleden   ·  1

Avatar

Bedankt voor dit nuttig bericht ☺️

3 weken geleden   ·  1

Avatar

Geef opmerking op Facebook

MiLa Kampen voelt zich trots.

MiLa is supertrots! Ze heeft een heus boekje gemaakt! Benieuwd naar al onze kampen? Misschien krijg jij ook wel zo'n leuk boekje van MiLa bij jou op school? ... Zie meerZie minder

MiLa is supertrots! Ze heeft een heus boekje gemaakt! Benieuwd naar al onze kampen? Misschien krijg jij ook wel zon leuk boekje van MiLa bij jou op school?

Tuur kreeg vandaag het boekje mee op school. Ondertussen is hij ingeschreven voor het musicalkamp te Dendermonde voor de 6-7 jarigen (allereerste keer). We kijken er naar uit!

2 weken geleden

Avatar

Geef opmerking op Facebook

MiLa Kampen heeft het bericht van Gemeentelijke Basisschool 't Sprinkhaantje gedeeld — enthousiast.

Compagnie MiLa maakte de leerlingen van de Gemeentelijke Basisschool 't Sprinkhaantje in Buggenhout warm voor musical! En het viel in de smaak! Misschien zien we sommigen van de leerlingen ooit terug op Broadway? ... Zie meerZie minder

Cie MiLa voorziet een musical-workshop voor alle klassen van de lagere school. Vandaag kwamen de vijfde- en zesdeklassers aan de beurt. Iedereen vond het een leuke ervaring. Het uurtje was (helaas) zo voorbij!

Compagnie MiLa maakte de leerlingen van de Gemeentelijke Basisschool t Sprinkhaantje in Buggenhout warm voor musical! En het viel in de smaak! Misschien zien we sommigen van de leerlingen ooit terug op Broadway?

Magali Joret Lieze Dufraing Manon Vereecken dat is iets voor ons

1 maand geleden   ·  3

2 reacties

Avatar

Geef opmerking op Facebook