Over ons

Compagnie MiLa vzw organiseert sinds 2012 kunstzinnige kampen op meer dan 25 locaties. Zingen, dansen, acteren, jongleren of musiceren, bij ons kan het allemaal. In de schoolvakanties nemen onze docenten en animatoren kinderen en jongeren mee in hun wereld op het podium. Ze leren hen de kneepjes van het vak en laten hun creativiteit de vrije loop gaan. Onze kampen eindigen met een superformitastisch spektakel-moment voor vrienden en familie waar de artiesten hun talenten ten volle kunnen demonstreren.

Onze missie is om kinderen warm te maken voor het podium, het zelfvertrouwen verder te laten ontwikkelen en hen te laten schitteren in hun talenten. Er zit een artiest in elk van ons! Ontdek hieronder onze kunsttakken:

Musical

Droom jij er ook van om mee te spelen in een echte musical? Waar anders kan je zo luid zingen als je wil, de benen van onder je lijf dansen en de sterren van de hemel acteren? De unieke combinatie van deze drie podiumkunsten maakt van musical een zeer populaire vorm van entertainment! Kom jij proeven van MiLa’s Broadway? Neem dan een kijkje tussen onze musicalkampen en ontdek in welk spektakel jij kan schitteren!

Bekijk onze musicalkampen

Film

Regisseer jij straks de nieuwe videoclip van K3? Ben je liever acteur of regisseur? Ga je graag aan de slag met een camera? Zet hier jouw eerste stappen in de wondere wereld van film en cinema. We leren jou een script maken, regisseren, filmen en monteren met materiaal en apparatuur die je thuis ook kan vinden

Bekijk onze filmkampen

Zang

Zing jij altijd mee met de radio? En de TV? K3? Of misschien zelfs met echte sterren zoals Demi Lovato en Ariana Grande? En maak jij je ouders een beetje gek omdat je heel de dag door zingt...? Wel, dan is dat goed nieuws, jij bent gewoon een ster in wording! Wil jij bijleren over hoe je op een podium staat? Misschien een paar moves leren...? En hoe zing je eigenlijk op een gezonde manier? Al deze dingen en zoveel meer leer je op ons sterrenkamp, dus wees er snel bij!

Bekijk onze zangkampen

Circus

Fietsen op een éénwieler, je evenwicht zoeken op een bal en stelten, jongleren met kegels en doekjes? Het kan allemaal onder de spotlights in de piste van MiLa’s circuskamp. Clowns, acrobaten en jongleurs maken van jouw vakantieweek een echte circusweek.

Bekijk onze circuskampen

Theater

Licht uit, spot aan! Haal de acteur in jezelf maar boven! Samen met jou creëren we de leukste personages en schrijven we ons eigen theaterstuk. Laat je fantasie de vrije loop op ga mee op avontuur!

Bekijk onze theaterkampen

Dans

Trek je makkelijke kleren aan, haal je dansschoenen uit de kast en kom shaken, grooven, dansen en springen! Gedurende de week laten we je kennismaken met verschillende dansstijlen, zo kan je na de vakantie met de vetste moves weer naar school!

Bekijk onze danskampen

Vroegboekkorting

Boek voor 5 januari jouw kamp en krijg maar liefst € 15 korting op elke inschrijving! Hou je van zingen en dansen? Ben jij al een echte circusartiest of moet je nog wat oefenen? Ben je helemaal gek op filmen en de camera? Je vindt zeker en vast het perfecte kamp voor jou op onze kampenpagina!

Bekijk kampen