FAQ

U kan ons steeds een bericht sturen via het contactformulier, of mailen naar kamp@milakampen.be. Telefonisch zijn we te bereiken op het nummer 0486 22 78 57.

Uw kind is tijdens onze activiteiten verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voorafgaand aan de deelname wordt door Compagnie MiLa vzw een medische fiche ter invulling aan de deelnemer/consument voorgelegd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies of schade aan persoonlijk materiaal of materiaal van derden.

Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

Onze kampen gaan steeds door van maandag tot vrijdag, ook op feestdagen, met uitzondering van de kampen waar dit expliciet vermeld wordt.

Elke dag begint om 9.00u en eindigt om 16.00u. Ook op feestdagen! Bij MiLa is het immers elke dag een feest!

Omdat elk kamp weer wat anders is, kiezen we ervoor om elke week in een ander kleedje te stoppen. Rond fantasierijke thema’s gaan we de hele week aan de slag.

Om elk kamp vanaf dag een goed in te zetten, vragen we elk kind om op de eerste kampdag verkleed aan te komen. Waar denk jij aan bij jouw kampthema? Kies jouw favoriete personage en verras ons en je mede artiesten met jouw fantastische outfit! *Opgelet mama’s en papa’s! Je hoeft hier helemaal geen nieuwe outfit voor aan te kopen!

Op MiLa-kamp ontmoet je gegarandeerd een heleboel nieuwe vrienden en vriendinnen! Wil je toch graag met iemand specifiek in de groep zitten? Laat het ons dan weten door de naam van jouw vriend/vriendin door te geven via jouw account. Vergeet het ook zeker op de eerste kampdag niet te melden aan onze formidastische animatoren en docenten!

U brengt Compagnie MiLa vzw zo snel mogelijk op de hoogte. Daarnaast richt u een schriftelijke aanvraag tot terugbetaling aan Compagnie MiLa vzw, samen met een doktersattest, uiterlijk vijf (5) werkdagen na het kamp. Het bedrag van de inschrijving, in mindering gebracht met dertig (30) euro administratiekosten, wordt dan teruggestort binnen de officiële betaaltermijnen.
Indien het kamp reeds aanvang had genomen met aanwezigheid van de deelnemer/consument en de deelnemer/consument wenst te annuleren vanwege ziekte/ongeval zal het inschrijvingsbedrag, verminderd met het aantal gevolgde kampdagen en de administratiekosten teruggestort worden binnen de officiële betaaltermijnen. Ook in dit geval steeds na schriftelijke aanvraag tot terugbetaling en na voorlegging van een doktersattest uiterlijk vijf (5) werkdagen na het kamp.

Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

De deelnemer/consument beschikt niet over het recht om kosteloos van een betaalde aankoop af te zien.
Compagnie MiLa vzw geeft de deelnemer/consument het recht om, bij een annulering die ten minste dertig (30) kalenderdagen voor aanvang van het kamp plaatsvond, het saldo, verminderd met dertig (30) euro administratiekosten per inschrijving, te gebruiken voor een kamp op een ander moment of deze aan te bieden als cadeaubon.
Als de deelnemer/consument binnen een termijn kleiner dan dertig (30) dagen annuleert, verliest hij alle recht tot compensatie.

Meer info vindt u in onze algemene voorwaarden.

Onze kosteloze voor- en naopvang is er om het u als ouder wat comfortabeler te maken en u meer marge te geven indien u moet gaan werken of activiteiten heeft gepland. Op deze manier hopen we dat zowel u als uw zoon/dochter zorgeloos aan elke werk- of kampdag kan beginnen. Er is opvang voorzien vanaf 8u tot 18u30*.
*Per kind dat wordt opgehaald na 18u30 zal er een toeslag van €5 per begonnen kwartier worden aangerekend. Dit moet cash worden voldaan aan de animator ter plaatse

De kosteloze opvanguren in de zomervakantie zijn:

  • Vooropvang: 08u00 – 09u00
  • Naopvang maandag – donderdag: 16u00 – 18u30
  • Naopvang vrijdag: 16u00 – 17u30

 

Dorst van al het zingen, dansen & acteren? Breng je drinkbus mee, dan kan je lekker veel water drinken van MiLa!

Je krijgt van ons een lekker 4-uurtje, maar je mag altijd een extra stuk fruit of koek meebrengen!

Tijdens de middagpauze eten we ons eigen lunchpakket op, breng dit dus zeker mee!

Draag losse gemakkelijke kledij, waarin je kan bewegen.

Laat je dure spullen thuis! Compagnie MiLa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal ervan

We organiseren verschillende handwasmomenten. Om dit coronaproof te laten verlopen, vragen we om een eigen handdoekje (met naam) te voorzien.

We voorzien zoveel mogelijk activiteiten in openlucht. Vergeet dus zeker geen trui en/of regenjas bij minder goed weer.

Neemt je kind deel aan een musicalkamp bij de maxi’s (10 – 14 jaar)? Voorzie dan ook een (herbruikbaar) mondmasker.

 

Jammer, je kind is nog net iets te jong om op MiLa-Kamp te komen. Je kind kan deelnemen aan een kamp als hij/zij 4 jaar is bij aanvang van het kamp. We kiezen hier bewust voor omdat we het belangrijk vinden dat de kinderen rijp genoeg zijn om aan een cultuur-educatief kamp deel te nemen. We verwelkomen je kind wel heel graag vanaf volgend jaar!

Fiscale attesten worden u toegestuurd in het voorjaar van het kalenderjaar volgend op het kamp. Je kan de fiscale attesten terugvinden in je account op onze website onder de categorie ‘administratie’.

Licht uit, spots aan. Onze kampen eindigen met een spectaculair toonmoment voor vrienden en familie! Wil je meegenieten van het spetterende resultaat van een week keihard oefenen? Wees dan zeker op tijd, want op bepaalde locaties zijn wij verplicht de deuren te sluiten bij aanvang van de show. Het toonmoment vindt plaats op vrijdag om 16u30

 

Noteer met stip ‘1 december’ in je agenda, want dan gaan onze inschrijvingen voor de Paas- en zomerkampen van start!

Wees er snel bij, zo ben je niet alleen zeker van een plekje… In december geniet je ook van een vroegboekkorting, dubbel zoveel plezier dus!