Praktisch

Verkleed in mijn favoriete personage?

Speelschoenen aan? 

Brooddoos in mijn rugzak? 

Stem opgewarmd? 

 

MiLa is er helemaal klaar voor! 

Jij ook? 

Dorst van al het zingen, dansen & acteren? Breng je drinkbus mee, dan kan je lekker veel water drinken van MiLa!

Je krijgt van ons een lekker 4-uurtje, maar je mag altijd een extra stuk fruit of koek meebrengen!

Tijdens de middagpauze eten we ons eigen lunchpakket op, breng dit dus zeker mee!

Draag losse gemakkelijke kledij, waarin je kan bewegen.

Laat je dure spullen thuis! Compagnie MiLa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal ervan.

Elke kampdag begint om 9.00u en eindigt om 16.00u. We beginnen de dag met een te gekke groepsopwarming. Met de hele kampgroep doen we de leukste oefeningen waardoor de kids helemaal zin krijgen om er eens goed in te vliegen. Daarna worden de kinderen in groepjes verdeeld waarin ze met een doorschuifsysteem van de ene vakdocent naar de andere gaan. Naarmate de week vordert zal bekeken worden waar er nog werk is en waarop de groepen zich nog meer moeten focussen.

Alle informatie over mogelijke kortingen kan je terugvinden op onze kortingen-pagina: www.milakampen.be/kortingen.

Sport & spelactiviteiten worden in grotere groepen gehouden, tijdens de lessen wordt er opgesplitst in kleinere groepjes, afhankelijk van het totale aantal inschrijvingen.

Omdat wij beweging en sport zeer belangrijk vinden worden onze lessen afgewisseld met toffe en leerzame en sportieve activiteiten. Binnen deze momenten staan ontspanning en plezier voorop. Gewoon samen met de groep een leuke, sportieve tijd beleven!

Onze kosteloze voor- en naopvang is er om het u als ouder wat comfortabeler te maken en u meer marge te geven indien u moet gaan werken of activiteiten heeft gepland. Op deze manier hopen we dat zowel u als uw zoon/dochter zorgeloos aan elke werk- of kampdag kan beginnen. Er is opvang voorzien vanaf 8u tot 18u30*.
*Per kind dat wordt opgehaald na 18u30 zal er een toeslag van €5 per begonnen kwartier worden aangerekend. Dit moet cash worden voldaan aan de animator ter plaatse.

Omdat elk kamp weer wat anders is, kiezen we ervoor om elke week in een ander kleedje te stoppen. Rond fantasierijke thema’s gaan we de hele week aan de slag.

Om elk kamp vanaf dag een goed in te zetten, vragen we elk kind om op de eerste kampdag verkleed aan te komen. Waar denk jij aan bij jouw kampthema? Kies jouw favoriete personage en verras ons en je mede artiesten met jouw fantastische outfit!

  • Op vrijdag is de show helemaal klaar en dan nodigen we de ouders uit voor een fantastisch spektakel.
  • Het toonmoment start telkens op vrijdag om 16u30 STIPT.
  • Op bepaalde locaties zijn wij verplicht de deur te sluiten bij aanvang van het toonmoment, wees dus op tijd.